Hier een verslag van het 10e ploegfestival in Bergeijk


Peter Koelewijn is geboren in 1940. Hij werkte na zijn schoolcarrière bij de lokale krant. Ondertussen was hij al bezig met muziek. In 1960 scoorde hij samen met zijn groep, Peter en zijn Rockets, de hit 'kom van dat dak af'. Dit liedje werd een groot succes in Nederland en België. In de jaren die volgde scoorde hij nog meer hits. In 2009 brengt hij een album uit, omdat hij 25 jaar in het vak zit, en in 2011 deed hij mee met de Beste zangers van Nederland.


Brace is geboren in 1986, in Soerabaja (Indonesië). Hij brak door toen hij door Lange Frans en Baas B gevraagd werd om een liedje mee te maken. Dit was 'moppie' en dat is een grote hit geworden. Ook heeft hij gezongen in verschillende liedjes ban Ali B. In 2015 deed hij mee met The voice of Holland waar hij afscheid nam met een prachtige 3e plek. En tot slot, alsof het allemaal nog niet genoeg was deed hij in 2017 mee met de Beste zangers. 


Sharon Doorson is geboren in 1987. Zij werd bekend doordat ze in 2004 samen met 4 andere zangeressen de meidengroep 'Raffish' vormde. In 2011 deed ze mee met The voice of Holland waar ze het ver schopte, maar net niet ver genoeg. Ze raakte tot de halve finale. Ze heeft daarna verschillende nummers geschreven waaronder 'Fail in love' en 'High on your love'. In 2015 deed Sharon mee met expeditie Robinson en in 2016 met de Beste zangers van Nederland. 


Waylon (Willem Bijkerk) is geboren in 1980. In 2008 brak hij door met het nummer 'Wicked ways'. In 2014 deed hij samen met Ilse de Lange onder de naam 'de Common Linnets' mee met het Eurovisie songfestival. Met het nummer 'Calm after the storm' behaalden ze een prachtige 2e plek. In 2016 was Waylon als coach te zien bij het 7e seizoen van The Voice Of Holland. Ook het 8e seizoen neemt hij plaats op de rode stoel. En als klap op de vuurpijl zal hij in 2018 Nederland voor de 2e keer gaan vertegenwoordigen op het Eurovisie songfestival.